Gravyr & Sportpriser

Vi har funnits i Växjö i över 20 är och har alltså lång erfarenhet inom branschen! Vår erfarenhet sträcker sig från den största pokalen till den enklaste medaljen!

Vi har stor erfarenhet av såväl små tävlingar som till stora cuper, vi är heltäckande inom idrottsspriser.

Vi är också speciallister på uppmärkningsskyltar, ventilbrickor, maskinskyltar, namnbrickor, dörrskyltar, taktila skyltar med eller utan punktskrift, i många olika material, som tex plast, aluminium, rostfritt. I våra avancerade gravyrmaskiner tillverkas skyltar helt enligt kundens önskemål.

Eftersom vi har en omfattande maskinpark med både laser-, diamant- samt handgravyrmaskin har vi möjlighet att gravera i de flesta material så som; glas, guld, silver, aluminium mm.
Även en mängd olika reklamprodukter, och då är det ju givetvis i första hand företagsloggor som graveras på dessa, graverar vi också. Vi har kunskap för att utföra såväl rundgravyr som glasgravyr.

Vi monterar själva större delen av våra idrottspriser, vilket ger oss stora möjligheter att erbjuda Dig och Din förening/Ditt företag flera storlekar och många variationer.

Välkomna in i vår omfattande utställning!