Om företaget

I år firar vi 25-års jubileum !

Vi har funnits i Växjö i 25 år och har alltså lång erfarenhet inom branschen! Vår erfarenhet sträcker sig från den största pokalen till den enklaste medaljen!
Vi har stor erfarenhet av såväl små tävlingar som till stora cuper, vi är heltäckande inom idrottspriser.

Vi är också speciallister på uppmärkningsskyltar, ventilbrickor, maskinskyltar, namnbrickor, dörrskyltar, taktila skyltar med eller utan punktskrift, i många olika material, som t ex plast, aluminium, rostfritt. I våra avancerade gravyrmaskiner tillverkas skyltar helt enligt kundens önskemål.
Eftersom vi har en omfattande maskinpark med både laser-, diamant- samt handgravyrmaskin har vi möjlighet att gravera i de flesta material så som; glas, guld, silver, aluminium mm.

Vi utför gravyr på reklamprodukter, och då är det ju givetvis i första hand företagsloggor som graveras på dessa, i många olika material. Vi har kunskap för att utföra såväl rundgravyr som glasgravyr.
Vi monterar själva större delen av våra idrottspriser, vilket ger oss stora möjligheter att erbjuda Dig och Din förening/Ditt företag flera storlekar och många variationer.

Välkomna in i vår omfattande utställning!

Jennica Louisson
Personal
Ägare/ekonomi/försäljning
Lars Louisson
Åsa Kungberg
Personal
Produktion/försäljning
Linda Rosendal
Personal
Produktion/försäljning